MasterChef Türkiye eleme potasına giden Zübeyde, kendisine yöneltilen eleştirilere saygıyla karşılık verirken, potadan çıkacağını umduğunu belirtti. Emre ise Zübeyde’yi potaya gönderirken strateji yapmadığını, herkesi eşit gördüğü için tercihini Zübeyde’den yana kullandığını ifade etti.

Haftanın üçüncü dokunulmazlık yarışını kazanan Mavi Takım oldu. Kırmızı Takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için mücadele ederken, Zeynep’in tezgahına dokunan Mehmet Şef’in eli yandı.

Eski neşeli Çağlar’ın değişen tavırlarıyla ilgili Somer Şef, Çağlar’a moral ve huzurun önemli olduğunu hatırlattı. Çağlar ise sorunlarını çözmeye çalıştığını ve zamanla daha iyi olacağını belirtti.

Dizilerden uzak kalan Özgü Namal, set özlemiyle Nişantaşı’nda görüntülendi. Özgü Namal, setlere geri dönmenin özlemle beklediğini söyledi.

Sosyal medyada “Zina yapıyorsun” yorumuna maruz kalan Sema Şimşek, sessiz kalmayarak tepkisini dile getirdi. Model ve oyuncu Sema Şimşek, sevgilisiyle çekilen fotoğraflarla gündeme gelmişti.

Kral III. Charles’ın batıl inançlarıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Hükümdarlığını korumak için geleneksel uygulamalara devam eden Kral Charles, yoğun programına rağmen bu geleneği devam ettiriyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir