Lottie Moss, kendisi gibi model olan üvey kardeşi Kate Moss’un zayıflama ilacı kullanarak hastanelik olmasıyla ilgili uyarılarda bulundu. Genç model, ölümden döndü ve ilaçların zararları konusunda insanları bilinçlendirmek istedi. Kate Moss’un üvey kardeşi olan Lottie Moss, zayıflama ilacı kullanımının risklerine dikkat çekti ve insanları bu konuda uyardı.

Başka model ve ünlülerin de zayıflama ilacı kullanımıyla ilgili yaşadığı olumsuz deneyimlerin artmasıyla, Lottie Moss’un uyarıları önem taşıyor. Zayıflama ilaçları hakkında bilgi sahibi olmayan ve bu ilaçları kullanmak isteyen kişilerin, sağlıklarını riske atmamaları gerektiğini vurgulayan Moss, sağlıklı beslenme ve düzenli egzersizin önemini de hatırlattı.

Zayıflama ilaçlarıyla ilgili bilgi almak ve doğru kararlar verebilmek için uzmanlardan destek almanın önemine değinen Lottie Moss, insanların kendi sağlıklarını korumaları gerektiğini belirtti. Kate Moss’un kardeşi olarak, genç model Lottie Moss’un bu konudaki uyarıları dikkate alınmalı ve sağlıklı yaşam tercihleri yapılmalıdır.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir