Sussex Dükü Prens Harry ile Sussex Düşesi Meghan Markle, 2016 yılında tanışmış ve aynı yılın ekim ayında birlikte olduklarını duyurmuşlardı. 2017’de nişanlanan çift, bir sonraki yıl muhteşem bir düğünle evlenmişti. Oğulları Archie Harrison’ı 2019’da, kızları Lilibet ‘Lili’ Diana’yı ise 2021’de kucaklarına almışlardı.

Ancak 2020’de Kraliyet görevlerini bırakma kararı alan Sussex Dükü ve Düşesi, Kraliyet Ailesi ile aralarında soğuk rüzgarlar estirmişti. Özellikle Prens Harry’nin ağabeyi Galler Prensi William ile arası iyice açılmıştı. Harry, Kensington Sarayı’ndaki bir tartışmada William’ın kendisine fiziksel saldırıda bulunduğunu iddia ettiği ‘Spare’ adlı anı kitabını yayınladı.

Express’in haberine göre, Prens William’ın Sussex Dükü ve Düşesi için bazı “acımasız planları” olduğu ortaya çıktı. William, tahtın varisi olarak kendisini gelecekte Kral olarak planlarken Sussex çiftine yer vermediğini düşünüyor. Sussex’leri tekrar Kraliyet Ailesi’ne dahil etmenin kötü bir hamle olacağını ve kardeşi ile eşinin süresiz olarak kenarda bırakılmaları gerektiğini düşünüyor.

Geçtiğimiz günlerde amcaları için düzenlenen anma töreninde kısa bir süreliğine bir araya gelen Prens William ve Prens Harry, iddialara göre aralarında mesafe olsa da birbirlerine sırtlarını dönmüşlerdi. İkili, aynı odada bulunmalarına rağmen herhangi bir konuşma içerisine girmediler.

Son olarak, Prens Harry ve Meghan Markle’in Kraliyet baskısı nedeniyle zor günler yaşadığını anlatan bir röportajları olduğu da belirtildi. Markle, ilk bebeği hamileyken intihar düşünceleri yaşadığını açık yüreklilikle paylaşmıştı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir