Ünlülerin Güvenlik Tedbirleri ve Ev Değişikliği

Ünlü isimler, hayranlarının evlerine gelip zile basarak sohbet etmek ve fotoğraf çektirmek isteği yüzünden özel güvenlik görevlilerinin yer aldığı sitelere taşınmak zorunda kalıyor. Bu durum, birçok ünlü ismin sevdikleri semtten taşınmasına sebep olmuştu. Son zamanlarda ise teknolojinin ilerlemesiyle alışveriş ve yemek uygulamalarının popüler olmasıyla kuryeler, ünlü isimlerin evinin adresini öğrenip ziyaret etmeye başladı. Bu durum da ünlülerin güvenlik tedbirlerini artırmasına neden oldu.

Ünlü isimler, artık yemek ve alışveriş siparişleri için kullandıkları uygulamalarda gerçek adları yerine oluşturdukları takma isimler kullanıyorlar. Böylelikle kuryelerin gelmesiyle evlerini yardımcılarına açtırıyor ve kendilerini ifşa olmaktan koruyorlar. Ayrıca evde yardımcısı bulunmayan ünlüler, şapka ve gözlük gibi aksesuarlarla kendilerini gizleyerek tanınmamaya çalışıyorlar. Örneğin, Serenay Sarıkaya’nın yemek uygulamalarında ‘K.K.’ adını kullandığı iddia ediliyor. Bu yöntemle birçok ünlü isim tanınmamış oluyor.

Geçtiğimiz yıllarda birçok ünlü isim, hayranlarının baskısı sebebiyle evini değiştirmek zorunda kalmıştı. Burak Özçivit, Ata Demirer, Aleyna Tilki, İrem Derici, Deniz Çakır, Barış Arduç ve Aybüke Pusat gibi isimler de ev değişikliği yapmak zorunda kalan ünlüler arasında yer almıştı. Bu durum, ünlülerin güvenliğine ve mahremiyetine verilen önemi bir kez daha gözler önüne seriyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir