Justin Theroux, Tim Burton imzalı yeni filmi ‘Beetlejuice Beetlejuice’un prömiyeri için İtalya’ya gitti ve sevgilisi Nicole Brydon Bloom ile 81. Venedik Uluslararası Film Festivali’nde objektiflere poz verdi. Nicole, kırmızı halıda parmağındaki yüzükle dikkat çekti ve İtalya seyahati sırasında genç aşkına evlenme teklif ettiği iddia edildi. Theroux, evlilik sorusunu sorarken ‘gergin’ olduğunu belirtti.

Nişan haberini doğrulayan Theroux, evlilik teklifinde gergin olduğunu ancak harika bir deneyim yaşadıklarını açıkladı. Bloom, filmin Londra galasında yüzüğü ikinci kez takarken görüntülendi.

Genç sevgilisi ile nişan haberi çok konuşulan 53 yaşındaki ABD’li aktör, boşanmalarının üzerinden yedi yıl geçmesine rağmen eski eşi Jennifer Aniston’a karşı hala ‘koruyucu’ hissettiğini itiraf etti. Theroux, Aniston’un kendisi için çok değerli olduğunu vurguladı.

Theroux, Aniston ile FaceTime ve telefon görüşmeleri aracılığıyla iletişim halinde olduklarını açıkladı. İkili, 2007’de tanıştı, 2011’de flört etmeye başladı ve 2012’de romantik komedi ‘Wanderlust’ filminde birlikte rol aldı.

2012’de nişanlanan çift, 2015’te gizli bir törenle evlendi ve 2017’de ayrıldı. Boşanma haberini kamuoyuna açıklamak için Şubat 2018’e kadar bekleyen Aniston ve Theroux, ortak bir açıklama yaparak dostça ayrıldıklarını ve arkadaş kalacaklarını belirtti.

Jennifer Aniston, son beş yıldır romantik bir ilişkisi olmadığı bilinirken, 2024 SAG Ödülleri’nde dev bir pırlanta yüzük takmasıyla nişan iddialarını beraberinde getirdi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir