Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp, geçtiğimiz sene 76’ncı Cannes Film Festivali’ne katıldı. Depp, Maiwenn Le Besco’nun yönettiği, kendisinin de başrolünde olduğu ‘Jeanne du Barry’ filmiyle büyük ilgi gördü.

Eski eşi Amber Heard ile girdiği hukuk mücadelesinden bu yana ortalıkta pek görünmeyen aktör, ‘Jeanne Du Barry’nin galasında 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Ünlü isim, kalabalığın Kral XV. Louis rolündeki performansını uzun süre alkışlamasıyla gözyaşlarını tutamadı.

Cannes Film Festivali’nde Depp ile ilgili gündem olan bir diğer şey de, dişleri oldu. Aktörün kırmızı halıda yürürken çekilen fotoğrafları kısa sürede viral olurken, insanlar ünlü ismin ‘sarı ve çürüyen’ dişlerine odaklandı.

Depp’in dişlerini görünce kayıtsız kalamayan sosyal medya kullanıcıları, konuyla ilgili birçok yorum yaptı:

– Johnny Depp’in dişleri kelimenin tam anlamıyla çürüyor.
– Neden Johnny’nin dişlerinin yakın çekim fotoğraflarını isteğim dışında görmek zorundayım?
– Depp sanki biri dişlerini tutup siyaha boyamış gibi görünüyor.

Kariyerini geri kazanarak kötü günleri geride bırakan 61 yaşındaki Johnny Depp, son olarak geçtiğimiz gün Bahamalar’da tatil yaparken görüntülendi. Bir kafenin barmenleri tarafından paylaşılan görüntülerde gülümserken görülen Hollywood yıldızının, geçen sene çok konuşulan dişlerini yaptırdığı ortaya çıktı.

Diş tedavisi gören oyuncunun yeni haline; “Johnny çok mutlu görünüyor. Dişlerini yaptırmış!”, “Johnny Depp’in dişlerini yenilenmiş” ve “Korsan dişleri gitmiş, inci beyazı dişleri çok iyi” gibi yorumlar yapıldı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir