Joaquin Phoenix’in Arthur Fleck karakterine hayat verdiği ve En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar ödülü kazandığı ‘Joker’ filmi, 2019’da vizyona girmişti. Phoenix, ‘Joker’ için büyük bir fiziksel değişim geçirmiş ve özel diyetler uygulayarak neredeyse 24 kilo vermişti.

‘Joker: Folie a Deux’ adlı devam filminin 4 Ekim’de vizyona gireceği Venedik Film Festivali’nde görücüye çıktı. Festivalde yapılan basın toplantısına Joaquin Phoenix ile Lady Gaga katıldı.

Phoenix, ikinci film için marul, kuşkonmaz ve elmadan oluşan bir diyet uygulayarak kilo verdiğini açıkladı. “Her şey daha zordu çünkü geçen sefer yapmadığım kadar çok dans provası yapıyorduk” diyen Phoenix, 49 yaşına gelmiş olmanın da etkisiyle bir daha kendini bu kadar zorlamayacağını belirtti.

Açıklamalarında “Muhtemelen bunu bir daha yapmamalıyım. Muhtemelen benim için buraya kadar” diyen Phoenix, kilo verme sürecini abarttığı için kendisine kızdığını söyledi.

Lady Gaga’nın da yer aldığı ‘Joker: Folie a Deux’ filminin çekimlerinde her iki oyuncunun da fiziksel olarak büyük değişimler geçirdiği görüldü. Lady Gaga, filmde Joker’ın kız arkadaşı Harley Quinn karakterine hayat veriyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir