İzzet Yıldızhan, son akşam Kıbrıs’ta bir otelde sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendirerek, yaklaşık bin 500 kişiye müzik ziyafeti sundu. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Yıldızhan, “Sosyal medyada sıkça görüyor olabilirsiniz ancak ben çok çalışan bir insanım. Ankara’da yeni bir otel açtık. Yoğun iş temposu içinde bazen nerede olduğumu bile unutuyorum. Ancak zaman zaman kendime zaman ayırmak beni mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Aile hayatına da değinen Yıldızhan, “Özel şeyleri ayrı yaşamak lazım. Aile hayatım hep geri plandaydı. İş insanıyım aynı zamanda, ancak sahnede dışında mesleğimi pek göstermedim. Son zamanlarda sosyal medyada sıkça görünüyorum, ancak ailemi hep korudum. Rahat bir hayat yaşamak istiyorum, artık yaşlandık. Çok güzel bir ailem var benim. Eski zamanlarda ailesiyle yaşantısını paylaşanların evlilikleri genellikle biterdi. Ben bunu hep söyledim, evliliklerine son verirlerdi. Bazı özel şeyleri ayrı yaşamak önemli. Artık gece çalışmıyorum kolay kolay. Sahnelere arada çıkıyor ve çok keyif alarak yapıyorum” dedi.

Ajda Yıldızhan ile 23 yıldır evli olan sanatçı, oğlu Mustafa’nın evleneceğini belirterek, “İzmir’de deniz kenarında, güzel bir yerde oğlumun düğününü yapacağız. Dede olmaya da hazırım. Torunumun olmasını isterim, yavrumun yavrusunu sevmek istiyorum. En fazla üç çocuk yapsınlar isterim çünkü çocuklarıyla ilgilenebilsinler. Onlar ben değiller, ben onları çok iyi yetiştirmeye çalışıyorum. Eşlerine ve çocuklarına zaman ayırsınlar isterim” diye konuştu.

Ayrıca Ajda Pekkan’ın Harbiye Açıkhava konserinde yaşadığı protokol seyircilerinin erken kalkması olayına da değinen Yıldızhan, “Ajda Pekkan haklıdır. Bir sanatçı en çok ön taraftaki seyirci erkenden kalkıyorsa, orası boş kalıyorsa demoralize olur. Ajda Hanım’ın içinden geldiği gibi davranması da çok güzel. Kendisini tebrik ediyorum. Doğru olanı yapmış” şeklinde konuştu.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir