MasterChef Türkiye programının jüri üyelerinden biri olan Şef Mehmet Yalçınkaya, yakın zamanda yarışmacılardan imza tabağı olan ‘Okyanus’u yapmalarını istedi. Ancak, bu tabak sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Yalçınkaya’nın simit üzerine deniz mahsulleriyle hazırladığı tabak, kısa sürede gündem oldu. Ancak, yapılan yorumlar genellikle olumsuzdu. Bazı kişiler tabağın kahvaltıya uygun olmadığını, bazıları ise fiyatının çok yüksek olduğunu belirttiler.

Eleştiriler üzerine, Yalçınkaya’nın restoranı sosyal medya hesabında ‘Okyanus’ tabağının yapım aşamalarını paylaştı. Ancak, tabağın menü fiyatının 1550 TL olduğu da ortaya çıktı.

Sosyal medya kullanıcıları, ‘Okyanus’ tabağına olan tepkilerini sert bir şekilde dile getirdiler. Kimi kişiler tabağı eziyete benzetirken, kimi kişiler de zenginlerin ne yiyeceğini şaşırdığını ifade ettiler.

Öte yandan, ‘Okyanus’ tabağının yapıldığı gecede MasterChef yarışmacılarından Yudum’un hazırladığı tabak, en uzak tabak olarak değerlendirildi. Yudum, o gece yarışmadan elenmişti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir