Yonca Evcimik, magazin dünyasında sık sık yüzündeki değişimlerle gündeme gelen bir şarkıcı ve oyuncudur. 90’ların popüler sanatçılarından biri olan Evcimik, son zamanlarda Fethiye sahnesinde tercih ettiği kombinle dikkat çekmişti. Sosyal medyada kombini hakkında gelen eleştirilere espriyle karşılık veren Evcimik, “Bile bile giydim. Bebek bezi reklamı bekliyorum” demişti.

Uzun süredir ekranlardan uzak olsa da sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Yonca Evcimik, 61. yaşını kutladı. Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle bilinen ünlü şarkıcı, yeni yaşına özel pozlar verdi. “Bugün benim doğum günüm. Hoş geldin yeni yaşım. Sağlık, huzur ve bereketinle gel 61” notuyla paylaştığı pozlarla hayranlarını selamladı.

Yonca Evcimik, sahne tarzıyla dikkat çekerek reklam tekliflerini beklediğini belirtti. Ayrıca daha önce bebek kordonundan kök hücre yaptırdığını açıklayan Evcimik, canlı yayında estetiklerini sıraladı. Yonca Evcimik’in hayatındaki bu değişimler ve doğum günü kutlaması sosyal medyada geniş yankı buldu.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir