Ece Seçkin, Kanyon AVM’de bir mekanda doğum gününü kutladı. Şarkıcı, yakın dostları ve ailesinin katıldığı etkinlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Doğum günü partisine katılanların fazla olmasını beklemediğini belirten Seçkin, “Benim haberim yoktu. Eşim sürpriz yaparak bu kadar kalabalık bir ortamı hazırlamış. İlk başta 5-6 kişilik bir yemek olur diye düşünmüştüm ama çok kişi katılmış. Başak burcu olduğum için sürpriz sevmem aslında ama bu sürprizi çok sevdim. Çok özlediğim ve uzun zamandır görmediğim arkadaşlarım buradaydı.” şeklinde konuştu.

33’üncü yaşını kutlayacağını belirten Seçkin, “Her yaşın ayrı bir güzelliği var. Tadını çıkararak yaşıyorum. Biraz zor bir yaş geçirdim, kötü bir yıl oldu benim için. Bu kötü seneyi geride bırakıp, yepyeni bir hayatın başlangıcı olarak 33’üncü yaşıma başlıyorum.” dedi.

Ayrıca Seçkin, geçtiğimiz aylarda yeni aldığı atıyla ilgili de konuştu. “Şu anda iki tane atım var. Hafta sonu bir tanesi yarış koşacak. Onun heyecanı içerisindeyim. Ata binmek çocukluğumdan beri sevdiğim bir aktivite. Birisini babam, birisini de eşim hediye etti. Her fırsatta soluğu onların yanında alıyorum.” açıklamasında bulundu.

Ece Seçkin ayrıca, Pilot Çağrı Terlemez’le evli olduğu ve 16 yıl birlikte yaşadığı köpeği Coco’yu kaybetmesi hakkında da konuştu. Şarkıcı, babasının sosyal medyada paylaştığı iddialı fotoğraflarına tepki gösterdiğini itiraf etti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir