Hülya Avşar, sahilde yürüyüş yaparken objektiflere yakalandı. Miss Turkey 2024 unvanını alan İdil Bilgen’e yapılan olumsuz yorumlar hakkında konuştu ve "İdil’i güzelliğiyle eleştirenleri hiç doğru bulmuyorum. Bir kız annesi olarak çok ayıp. Beni bu hayatta eleştiremedikleri tek şey güzelliğim" dedi.

Demet Özdemir’i tenise davet eden Avşar, "Oyunculuğunu çok beğeniyorum. Davetime katılsaydı tanışmış olurduk" diye konuştu.

Sanat camiasından teniste kendisine dişli bir rakip çıkmadığını belirten Avşar, "Sadece tenis değil ki… Snowboard ve yüzme gibi sporlarda rakip yok" şeklinde konuştu.

Aşk hayatıyla ilgili sorulara cevap veren Avşar, "Birine bağlı kalmak artık bana göre değil. Aşk antenleri açık ama artık biriyle akşam yemek yemek sabah arayıp konuşmak bana uzak gelen şeyler… Böyle alıştığım için birliktelik aramıyorum. Birine bağlı kalmak istemiyorum. Benim konumumdaki insanların aşk hayatının olması o kadar zor ki… Bir insana sadık kalmak o kadar zor ki, biriyle beraberken bile birini beğendiğim oldu ama asla birlikte olmamızın mümkün olmayacağı insanlar oluyor. Hayatımda birinin olması bana yük gibi geliyor. Bu konuda biraz egoistim maalesef… Aşk hayatında birinden soğuyunca ondan kurtulmak zor oluyor" şeklinde konuştu.

Son olarak, Hülya Avşar’ın aşk kriterleri ve günlük hayatıyla ilgili detayları içeren röportajı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir