Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz ay Hülya Avşar’ın YouTube kanalındaki programına konuk oldu. Hürrem Sultan rolüyle tanınan Uzerli, ilişkiler ve aşk konusundaki düşüncelerini paylaştı.

Uzerli, Avşar’ın evlilik konusundaki sorularına karşılık, aşkın başarılı ya da başarısız olup olmadığına dair şu düşünceleri paylaştı: "Ne zaman aşk başarılı ki? Biriyle beraber olup onunla hayatının sonuna kadar birlikte olunca başarı mı oluyor? Ya da ayrılınca başarısız mı? Bence aşk için başarılı ya da başarısız diye bir şey yok."

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin özgürlüğüne kavuşmasının 50. yıl dönümünde Kıbrıs’ta konser veren Hülya Avşar, özel günü anlamlı kılarak mutluluğunu ifade etti.

Ayrıca, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avşar, Meryem Uzerli ile yaptığı röportajın gündeme gelmesiyle ilgili şu sözleri söyledi: "Olayda suç keçisi ben oldum. Halbuki yayından önce soruları Meryem’e vermiştim. Yayından sonra cevapları aldıktan sonra bir sorun var mı, istemediğim bir yer var mı diye sordum. ‘Hayır, hepsi çok güzel, yayınlayabilirsin’ deyip bana teşekkür etti. Ama bu tarz olaylarda genellikle suç keçisi aranır. Bu olayda da suç keçisi ben ilan edildim. Ama benim hiçbir suçum yok."

Bu içeriklerle ilgili daha fazla detayı aşağıdaki linklerden okuyabilirsiniz:

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir