Ajda Pekkan, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda unutulmaz bir konser verdi. Süperstar, binlerce hayranıyla birlikte geçmişten günümüze hit olmuş şarkılarını seslendirirken sahnede büyük bir enerjiyle performans sergiledi.

Konser sırasında sahnede ters parende atan dansçısıyla yaşadığı anlık bir olayda, Pekkan’ın korkulu anları fotoğraflara yansıdı. Usta şarkıcı, bu durumu gizlemeye çalışsa da tepkisi açıkça görüldü.

Ayrıca konser öncesinde anlamlı bir projeye destek veren Ajda Pekkan, Türk Eğitim Vakfı’nın depremzede çocukların eğitimine yönelik yardım projesini konser sırasında dinleyicilerine duyurdu ve destek çağrısında bulundu.

Harbiye Açıkhava’da iki farklı Burcu Sedef tasarımı kıyafetle sahne alan Pekkan, konserini hareketli şarkılarla kapatıp alkışlarla seyircilerine veda etti. Eğlenceli ve enerjik performansıyla izleyicileri büyüleyen Pekkan, sahneden ayrılmadan önce unutulmaz bir gece yaşattı.

Ajda Pekkan’ın konserlerdeki performansları hakkında daha fazla bilgi almak için [Semiramis Pekkan’dan manidar sözler! ‘Başarının esiri olma’] bağlantısına tıklayabilirsiniz. Ayrıca [Konserleri bitirince sabaha kadar uyumuyorum!] başlıklı haberde Pekkan’ın konser sonrası yaşam tarzı hakkında ilginç detaylar bulabilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir