Sevda Demirel, 52 yaşındaki eski manken, Film-San Vakfı tarafından düzenlenen Film-San Sinema ve Dizi Ödülleri Töreni’ne katıldı. Geçmişte yaşadığı talihsiz olay nedeniyle kariyerinin istediği noktaya gelemediğini belirtti. 25 sene önce yaşanan olayı hatırlatarak, “Yaptığım için pişmanım” dedi.

Dedesinden kalan mirasla estetik yaptırdığını açıklayan Demirel, yüz nakli gibi işlemler yaptırdığını ve servet harcadığını söyledi. Bu estetik işlemleri, olayın unutulması ve tanınmaz hale gelmesi için gerçekleştirdiğini belirtti.

24 yıl önce Hande Ataizi ile yaşadığı gerginlik nedeniyle basında sıkça yer aldı. Arto ile birlikte sundukları programda Ataizi’ne tokat attığı olay hala hafızalarda. Ancak Demirel, Ataizi’yi gördüğü yerde konuşmak istediğini ve öpme niyetinde olduğunu söyledi.

Son olarak, Sevda Demirel’in genç erkeklerle yaşadığı ilişkilere dair açıklamaları da dikkat çekti. Fit görünümüyle dikkat çeken Demirel, genç erkeklerin kendisiyle sevgili olmak istediğini belirtti. Sporun hayatındaki önemine vurgu yaparak, genç kalmanın sırrının spor yapmaktan geçtiğini ifade etti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir