Hande Erçel, Barış Arduç ile başrolleri paylaştığı ‘Rüzgara Bırak’ filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ancak şu sıralar dikkatleri üzerine çeken konu, sevgilisi Hakan Sabancı ile yaşadığı aşk. İkilinin bir düğün için İtalya’ya gitmesi ve sosyal medyada paylaşımlar yapması, magazin gündemini meşgul ediyor.

Hakan Sabancı, Hande Erçel ile çektikleri bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı ve kısa sürede binlerce beğeni aldı. Bu paylaşım, çiftin birlikte olduğunu açıkça gösterdi.

Çift, Sima Tarkan ve Mark Başoğlu’nun düğününe katıldı ve bu özel günlerinden paylaşımlar yapmayı ihmal etmediler. Takipçileri, ikilinin çok uyumlu ve mutlu göründüğünü belirterek yorumlarını paylaştı.

Hakan Sabancı’nın annesi Arzu Sabancı da oğlunun paylaşımlarına kırmızı kalp emojisi bırakarak, Hande Erçel’in ailesiyle de iyi ilişkiler içinde olduğunu gösterdi.

Ancak magazin kulislerinde, Arzu Sabancı’nın Hande Erçel’i gelin olarak istemediği iddiaları konuşulmuştu. Erçel, bu konuda yapılan yorumlara sadece “Arkadaşlar olur mu öyle bir şey, lütfen. Teşekkür ediyorum” diyerek cevap vermişti.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti, aşklarını her fırsatta açıkça gösterirken, takipçileri de onların mutluluğunu paylaşıyor. İkilinin birlikte geçirdiği keyifli anlar, sosyal medyada sıkça paylaşılıyor ve beğeni yağmuruna tutuluyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir