Hadise Açıkgöz, önceki gece Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava sahnesinde ikinci kez konser verdi. Sold out iki konsere imza atan Hadise, gri taşlarla süslenmiş uzun kuyruklu bir tulum giyerken performansının devamında siyah kostüm tercih etti. Züleyha Kuru imzalı sahne kostümleriyle göz kamaştıran şarkıcı, hit şarkılarını İstanbul korosu ile birlikte seslendirdi.

Şarkılarını söylerken hayranlarıyla sohbet eden Hadise, “Son zamanlarda ‘Hadise enerjin çok değişti, bir şey olmuş sana. Yeni bir aşk falan mı var?’ diye soruyorlar. Bir kadının gücü, enerjisi, saçının rengi, kilo alıp vermesi neden bir erkeğe bağlanıyor mesela? Ben birkaç konserdir şöyle bir şey söylüyorum; ben sekiz, dokuz aydır ilk defa kendimle çok mutlu olduğumu görüyorum. Ve bu sonuca ben kendim vardım, kendimle aşırı huzurluyum, mutluyum. Kendimi çok seviyorum. Ve inanın, evet aşk her zaman kapımı çalabilir ama ben şu an Hadise ile teke tek çok mutluyum. Ve bu, benim enerjime yansıyan şey kendime olan aşkım aslında” ifadelerini kullandı.

Sanatçının sahne performansını izlemeye gelenler arasında annesi, ablası ve yakın dostu Seda Bakan da vardı. Bakan, Hadise’nin oyunculuk yeteneklerinden bahsederek, “Hadise o kadar yetenekli ve doğal ki. Herkes şokta ve herkes diyor ki ‘Kızım sen ilk defa oyunculuk yapıyorsun. Nasıl bu kadar iyi olabiliyorsun?’ Hadise, ‘Ben de ne yaptığımı bilmiyorum’ diyor ama muhteşem yani, gayet iyi. Bence çok keyif alıyor oyunculuk yaparken şu anda. Her şeyi yürütüyor maşallah. Bir yandan konserler, bir yandan set, bir yandan ezberler; her şeyi hallediyor. Ben ona hep diyordum ‘Mutlaka oyunculuk yapmalısın’ diye. Kısmet olunca oluyor demek ki” şeklinde konuştu.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir