Güzel Aşklar Diyarı, yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu ve karakterleri ile dikkat çeken bir dizi. Dizide Hakim Alaca’nın en büyük torunu Cihangir Alaca rolünde Özgür Emre Yıldırım yer alıyor. Yıldırım, dizinin çekimleri sırasında Kapadokya’yı ilk defa ziyaret ettiğini ve bu deneyimin kendisi için önemli olduğunu belirtti.

Cihangir karakterinin tutkulu biri olduğunu ve kendisinden bir şeyler katmak istediğini ifade eden Yıldırım, karakterin kara mizah ve ironik bir tarafının olmasını istediğini söyledi. Kendisinin de kara mizahı sevdiğini belirten genç oyuncu, karakter ile benzerliklerini vurguladı.

Dedelerini küçük yaşta kaybettiğini ancak ailesi ile çok sıkı bağlara sahip olduğunu dile getiren Yıldırım, Cihangir’in sevdiklerini göz ardı edebilecek bir karakter olmasına rağmen kendisinin böyle bir şeye asla izin vermeyeceğini söyledi.

Dizinin en güçlü yanının draması olduğunu belirten Yıldırım, hikayenin şaşırtıcı ve sürükleyici karakterlere sahip olduğunu dile getirdi. Hikayenin bazı kilit noktalarının bile kendilerine bile sürpriz olduğunu ifade etti.

Güzel Aşklar Diyarı’nın yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı, yapımcılığını ise Med Yapım ve Boyut Film’in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım gibi isimler yer alıyor. Dizi 23 Eylül Pazartesi günü Kanal D’de yayınlanmaya başlayacak.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir