Güzel Aşklar Diyarı Adlı Dizi Kapadokya’da Başlıyor

Bugün saat 20.00’da Kanal D’de başlayacak olan ‘Güzel Aşklar Diyarı’ adlı dizi, Kapadokya’nın eşsiz doğasını ve seyircinin özlediği oyuncuları bir araya getiriyor. Proje, yönetmen Mahsun Kırmızıgül tarafından 2.5 yıl boyunca hazırlanmış ve gündemi meşgul eden tanıtım filmleriyle dikkat çekmişti. Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul ve Melis Birkan gibi önemli isimlerin yer aldığı dizi, usta ve genç yetenekleri bir araya getiriyor.

Dizide yer alacak olan Özgü Kaya, heyecanını dile getirerek, karakteri Deniz Dervişoğlu’nun güçlü duruşundan ve hayata bakışından ilham aldığını belirtti. Akgül ise, dizinin izleyicilere unutulmaz bir duygusal yolculuk yaşatacağını umut etti.

Dizinin çekimlerinde Kapadokya’nın büyüleyici manzaraları da dikkat çekiyor. İzleyiciler, Deniz’in yaşadığı maceralara tanıklık ederken kendi hayatlarından da izler bulabilecekler. ‘Güzel Aşklar Diyarı’, heyecan verici, sürükleyici ve duygusal bir yolculuğa davet ediyor.

[Resim 1]

[Resim 2]

[Resim 3]

Yukarıdaki metin, ilginç bilgilerle dolu bir dizi olan ‘Güzel Aşklar Diyarı’ hakkında bilgi veriyor. Kapadokya’nın büyüleyici doğası, deneyimli ve genç oyuncuların harmanıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak gibi görünüyor. Bu akşam Kanal D’de başlayacak olan dizi, izleyicilerin duygusal bir yolculuğa çıkmasını sağlayacak.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir