Burak Berkay Akgül, Kapadokya’da çekilen bir önceki projesini hatırlatarak, şimdi yine Kapadokya’nın güzellikleri içinde çekim yapıp vakit geçirdiklerini belirtiyor. Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini üstlendiği diziye farklı bir derinlik kattığını düşünüyor ve heyecanlı olduğunu ifade ediyor.

Akgül, canlandırdığı Arhan karakteri hakkında konuşurken, Arhan’ın ailesinden farklı bir düzen kurmuş, samimiyet ve güvenin önemli olduğu bir karakter olduğunu söylüyor. Ancak Deniz’in gelmesiyle Arhan’ın hayatının farklı bir yön alacağını ve ailesinin de bu duruma şaşıracaklarını belirtiyor.

“Güzel Aşklar Diyarı” adlı dizi, Alaca Ailesi’nin hikayesini ve Arhan ile Deniz’in aşkını merkezine alıyor. Deniz’in sürpriz gelişiyle aile içindeki dengeler bozulurken, Arhan aşkı ve ailesi arasında seçim yapmak zorunda kalıyor.

Mahsun Kırmızıgül imzalı dizi, yakında Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. Oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, ve diğer birçok başarılı ismin yer aldığı dizinin müzikleri de Mahsun Kırmızıgül’e ait.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir