Azeri asıllı model Günay Musayeva, Tolga Karel ile 2011-2015 yılları arasında evli kalmış ve bu birliktelikten Cihangir adında bir oğlu dünyaya gelmişti. Boşanmanın ardından ABD’ye taşınan Karel, orada yeni bir hayat kurmuş ve evlenmişti.

Musayeva, 2015 yılında boşanırken aylık 500 lira nafaka ödemesine karar verilen Karel’in beş yıldır elini cebine atmadığını iddia etmiş, “Beş yıldır bir kez bile arayıp oğlumuzla konuşmadı. Cihangir’i Babalar Günü’nde etkilenmesin diye okula göndermiyorum” demişti.

Model, spor salonu çıkışında yaptığı açıklamada haftanın beş günü spor yapmaya çalıştığını belirtti. İstanbul’da olduğu zaman spor salonuna gittiğini, başka yerdeyken sabah rutini olarak 15 dakika yoga yaptığını söyledi.

Günay Musayeva, saçını bir hafta önce kestirdiğini ve değişiklikten her zaman hoşlandığını ifade etti. Ayrıca Rus yapımı ‘Yakın Mutluluk’ dizisinde rol aldığını ve 2025’te yayınlanacak olan dizide kötü bir karakteri canlandırdığını belirtti.

38 yaşındaki model, setleri özlediğini ve modellik kariyerine devam edeceğini söyledi. Yurt dışında kaliteli işlere ağırlık verdiğini ve çekimlerin Türkiye’de gerçekleştiğini ekledi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir