Kanal D’nin iddialı dizilerinden biri olan Güzel Aşklar Diyarı, henüz yayınlanmadan çarpıcı tanıtım filmleriyle dikkat çekiyor. Dizinin yeni fragmanı, duygusal ve romantik sahnelerle başlayarak izleyicileri etkilemeyi başarıyor.

Fragmanda Arhan’ın Deniz’e evlenme teklifi yapması ve Eşref’in ailesinin tepkisi yer alıyor. Özellikle Eşref’in “Bunlar bizi ayakta uyutuyor. Müstakbel damat adayımız, Kayseri Havalimanı’nın ortasında sevgilisine evlenme teklif ediyor” sözleri gerilimi arttırıyor.

Masum bir aşkın nasıl bir aileyi etkileyebileceğini gösteren fragmanda Arhan’ın, “Biz seninle her şeyin üstesinden geliriz, yeter ki birbirimizi dinleyelim, sadece birbirimize inanalım” sözleri dikkat çekiyor. Fragman, düğün salonundan hastane koridorlarına ve bir ölümle son bulan olaylara odaklanarak izleyicilere güçlü bir hikaye vaat ediyor.

Güzel Aşklar Diyarı’nın çekimleri Kapadokya’da devam ediyor ve yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül bulunuyor. Dizinin yapımcılığını ise Med Yapım ve Boyut Film üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik gibi isimler yer alıyor.

Güzel Aşklar Diyarı dizisi, yeni sezonunda Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir