Gonca Vuslateri, devlet memuru olan sevgilisi Levent Yaşar ile evlendikten sonra 27 Nisan’da kızı Asya’yı kucağına almıştı. İlk defa anne olan ünlü oyuncu, Cihangir’de kızıyla keyifli bir şekilde vakit geçirirken görüntülendi.

Vuslateri, kızının yüzünün basında gösterilmemesi ricasında bulunarak, “Hayat Hırsızı” adlı dizinin çekimlerine başladıklarını ve Asya’nın sette çok sevildiğini belirtti. Setin maskotu haline gelen Asya’nın uğur getirdiğini dile getiren oyuncu, kızıyla birlikte olmanın neşesini yaşadığını söyledi.

Anne olmanın mutluluğunu yaşayan Vuslateri, kızının geleceği hakkında soruları yanıtlarken, Asya’nın doktor olmasını istediğini belirtti. Oyuncu, kızının oyuncu olmasını istemediğini ve babasıyla aynı projede rol alma fikrini düşünmediklerini ifade etti.

Gece uyku konusunda şanslı olduklarını belirten Vuslateri, tecrübeli bir dadının Asya’ya baktığını ve bu sayede rahat ettiklerini dile getirdi. Kilosuyla ilgili soruları yanıtlayan oyuncu, doğum sonrası 19 kilo verdiğini ve bu konuda pilates yapmadığını, sadece beslenmesine dikkat ettiğini söyledi.

Gonca Vuslateri, aile pozlarını paylaşarak mutluluklarını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. Ailecek geçirdikleri keyifli anları paylaşan oyuncu, kızı Asya ve eşiyle birlikte çektirdikleri fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir