Kalyon Holding ve Kalyon PV’nin desteklediği bir golf turnuvası, iş dünyasının golf tutkunlarını bir araya getirdi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kalyon Golf Cup 2024’e birçok tanınmış isim katıldı. Turnuvanın Gross ödülünü kazanan Mustafa Mazman, ödülünü Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu ve Regnum Golf & Country Club Bodrum Golf Kulübü Kurucusu Fikret Öztürk’ten aldı.

Katılımcılar arasında Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Lütfi Elvan, Kalyon Holding CEO’su Mustafa Koçar, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Mehmet Ziylan, Mehmet Saraçoğlu, Nihat Özdemir, Erdem Kramer, Fikret Öztürk, Hamit Altıntop, Ayfer Toprak ve Beyhan Goldman Benardete gibi isimler yer aldı.

Bu prestijli etkinlik, iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirerek keyifli bir gün geçirmelerine olanak sağladı. Turnuvaya katılan herkesin golf tutkusu ve rekabetçi ruhu ön plana çıktı. Gelecek yıl düzenlenecek olan Kalyon Golf Cup etkinliğinin heyecanla beklenmekte olduğu belirtildi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir