Göksel, 2024 yaz turnesi kapsamında Harbiye Açıkhava Sahnesi’nden sonra Bodrum’da konser verdi. Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen Bodrum Antik Tiyatro konserinde hologram detaylı fuşya elbisesiyle sahne alan Göksel, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser sırasında dikkatini çeken bir detay ise antik taş mezarı koruyan güvenlik görevlisi oldu. Göksel, güvenlik görevlisine takılarak “İnsanın bu taşı sahnede görünce bir oturası geliyor. Tabii olacak iş değil. Siz burada böyle oturacağınıza bence kulise sanatçıları uyaran bir yazı asın, daha mantıklı olur. Sizin de işiniz çok zor, taşı koruyorsunuz hem de sanatçılardan. Ama olan oldu, oturan oturdu. Bu konu her yaz gündeme geliyor. Ama böyle korunduğunu ilk kez gördüm” şeklinde espri yaparak yorumda bulundu.

Görevli tarafından uyarılan ve mezar olduğunu öğrenen Göksel, şaşkınlığını gizleyemedi: “Kaldırsınlar oradan burada mezar mı olur?” dedi.

Son zamanlarda Yıldız Tilbe’nin Bodrum Antik Tiyatro’da mezarın üstüne çıkmak istemesiyle gündeme gelen olayı hatırlatan Göksel, konserini başarıyla tamamladı. Göksel’in performansı ve konser anıları, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir