Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen ve eşi Sinem Aksoy, 2014 yılında evlendiler. Çiftin 2015 yılında Nil Rona adında bir kızları ve 2017 yılında ise Leyla Ada adında ikinci bir kızları oldu. Türkmen, geçtiğimiz günlerde 41. yaş gününü kutladı ve bu özel gün için dostları tarafından Yalıkavak’ta sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi.

Partinin en büyük sürprizi, Gökhan Türkmen ve Sinem Türkmen’in 10. evlilik yıldönümlerinde nikahlarını tazelemeleriydi. Beyazlar içinde yapılan sembolik nikah töreninde, Mazlum Çimen’in güzel dilekleri eşliğinde çift yeniden birbirlerine söz verdiler.

Türkmen, eşinin kendisine olan sevgisine ve sabrına vurgu yaparak, “Eşim bütün kahrımı çekiyor. Bu kadar seven bir kadınla 10 yıl geçirmek gerçekten mutluluk verici. Umarım nazar değmez ve birlikte uzun yıllar geçiririz” dedi.

Çimen ise çifti kutlayarak, “Bu dönemde insanların ilişkilerini sürdüremediği bir zamanda, bu kadar güzel bir birlikteliği sürdürdüğünüz için sizi tebrik ederim. Nice güzel yıllarınız olsun” şeklinde konuştu.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir