Özgü Kaya: Yolculuk Kendisinin Ta Kendisi

Oyuncu Özgü Kaya, ‘Üç Kız Kardeş’ dizisindeki Türkan karakteriyle izleyicilerin sevgisini kazanmıştı. Şimdi ise ‘Güzel Aşklar Diyarı’ adlı yeni projede Deniz karakteriyle karşımıza çıkacak. Kanal D’de ekrana gelecek olan dizi için çekimlerine devam eden Kaya, L’Officiel Türkiye Dergisi’ne verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

Yolculuk Önemli Olan, Varış Noktası Değil

Özgü Kaya, “Önemli olanın varmak değil, yolculuğun kendisi olduğunu düşünüyorum. Bu hayatta kendimi suya ve güneşe aşık bir deniz kızı gibi hissediyorum. Her gün daha çok öğrenmek, daha çok yüzmek aslında bana keyif veren şeyler” şeklinde konuştu.

Değerlerim Rehberim

Oyuncu, dürüstlük, empati, özgürlük ve yaratıcılık gibi kavramların hayatında önemli bir yer tuttuğunu belirtti. “Hayatta ne istediğimi daha iyi anladıkça, bu değerler kararlarımı ve davranışlarımı yönlendiriyor. Oyunculuk, empati yeteneğimi artırırken gözlem gücümü de keskinleştiriyor” diyen Kaya, kendini sürekli geliştirmenin önemine vurgu yaptı.

Keşiflerle Dolu Zamanlar

Çekimlerden kalan zamanlarda kendisine keşif alanları yarattığını belirten Özgü Kaya, “Kitap okuyarak, film izleyerek, podcast dinleyerek düşünsel dünyamı genişletiyorum. Bu ara kendimle olan meditatif sürecimle daha haşır neşirim” şeklinde konuştu.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir