Gamze Özçelik, Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’da hayat verdiği ‘Zeynep Komiser’ karakteriyle tanınmaktadır. Ancak oyunculuğu bırakarak maneviyata yönelmiş ve 2017 yılında Umuda Koşanlar Derneği’ni kurmuştur. Dernek aracılığıyla dünya çapında yardım çalışmalarına katılan Özçelik, sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettirmektedir.

2017 yılında Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik ile evlenen Gamze Özçelik, ikinci kez nikah masasına oturmuştur. Meslektaşı Uğur Pektaş’la 2008-2011 yılları arasında evli kalan Özçelik, yeni eşiyle mutlu bir birliktelik sürdürmektedir.

Özçelik ve Strik, düğünleriyle magazin gündemine bomba gibi düşmüş ve sonrasında balayı yapmayarak yardım faaliyetlerine devam etmişlerdir. Özçelik’in eşi Strik, bir mobilya markası ile işbirliği yaparak mobilya yapım aşamasında görev almış ve bu anları sosyal medyada paylaşmıştır. Özçelik ise eşinin paylaşımına duygusal bir yorum yaparak yeteneklerini takdir etmiştir.

İkilinin bu samimi yorumlaşmasına takipçilerden olumlu geri dönüşler gelmiş, “Allah muhabbetinizi artırsın”, “Maşallah size” ve “Yüzünüz hep gülsün” gibi mesajlar almışlardır. Gamze Özçelik ve Reshad Strik, evliliklerinin yanı sıra yardım faaliyetleriyle de dikkat çekmeye devam etmektedir.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir