İngiliz Kraliyet Ailesi’nin en sevilen çiftlerinden biri olan Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, 2001 yılında St Andrews Üniversitesi’nde öğrenciyken tanıştı. İkilinin arkadaşlığı, Middleton’ın 2002’de okul defilesinde tülden yapılmış elbisesiyle boy göstermesinin ardından romantik bir ilişkiye dönüştü.

2004 yılında ilişkilerini kamuoyuna duyuran çift, Nisan 2007’de ayrıldılar ancak iki ay sonra tekrar bir araya geldiler. William, 2010 yılında sevgilisine evlilik teklif etti ve 2011’de düğünlerini gerçekleştirdiler. Çiftin George, Charlotte ve Louis isimli üç çocukları oldu.

Kate Middleton’ın biyografisini yazan Robert Jobson’a göre, çift 2007 yılındaki ayrılıklarının ardından tekrar bir araya gelmeyi başardı. William, Kate ile geçirdiği ayrılık döneminde Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe ile flört etti ancak reddedildi. Kate ise ayrılık sürecinde kendisine destek olacak arkadaşlarıyla vakit geçirdi.

Çift, bir arkadaşları sayesinde barıştı ve ilişkilerini sağlam temellere oturttular. Kate, William’ın geleceğe dair sağlam güvenceler vermesi gerektiğini biliyordu. Bu nedenle çift, birlikte Seyşeller’de romantik bir tatil geçirdi ve gizli bir anlaşma yaparak evlenmeye karar verdiler.

Kate Middleton, yıllarca sadık bir kız arkadaş olmasının ardından daha cesur ve müstehcen giyinmeye başladı. Bu durum, William’ın eski sevgilisini geri kazanmaya karar vermesine neden oldu.

1995 yılında Galler Prensesi Diana Spencer ile avukat ve gazeteci John Fizgerald Kennedy Jr.’ın gizli bir iş toplantısında bir araya geldiği ortaya çıktı. Diana, Kennedy’nin teklifini kabul etmesinin sebebi yıllar sonra açığa çıktı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir