Funda Arar, önceki Bebek’te bir mekan çıkışı görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, yeni albüm ve yakın zamanda çıkaracağı tekliyle ilgili çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Ayrıca 19 Eylül’deki Harbiye konseri için toplantı yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Yeni sahne konsepti olan ‘Funda Arar’la Arabesk Geceler hakkında konuşan sanatçı, daha önce arabesk albümü yaptığını ve sahnelerinde arabesk şarkılara yer verdiğini dile getirdi. Arabesk albümünün konserlerini yapamadığını ancak şimdi kısmetin bu zamana olduğunu söyledi. Bodrum Antik Tiyatro’da verdiği konserin çok ilgi gördüğünü ve bu konseptin seri şekilde devam edeceğini belirtti.

Konsepte yer alan şarkıları nasıl belirlediği sorusuna Arar, Orhan Gencebay, Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur gibi isimlerin şarkılarının yanı sıra kendi şarkıları, Sezen Aksu ve Kayahan şarkılarını da arabesk tarzda düzenlemeleriyle seslendirdiğini söyledi. Romantik ve duygusal bir ülke oldukları için arabesk müziği sevdiklerini belirten Arar, yeni nesil şarkılarda da arabesk etkisinin görüldüğünü ifade etti.

Arar, “Arada yenilenmek önemli” diyerek, farklı tarzlarda şarkılar yapmayı sevdiğini ve bu tarz çalışmaların yorumculuğunu geliştirdiğine inandığını söyledi. Yeni tarzda birçok şarkı yaptığını ve hepsinin çok sevildiğini belirten sanatçı, yeni akımları takip ederek kendi tarzında yorumlamaktan keyif aldığını ifade etti. Halk müziğinden arabeske, her tarzda şarkılar seslendirmeyi sevdiğini ve bu çeşitliliğin kendisini geliştirdiğine inandığını vurguladı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir