Tuğçe Tayfur ve Muhammet Aydın’ın kızı, geçtiğimiz sene evlendi ve kızları Tuğçe Lina’yı kucaklarına aldı. Ancak Ferdi Tayfur ile Tuğçe Tayfur Aydın arasında soğuk rüzgarlar estiği biliniyor. Ferdi Tayfur, kızı hakkında suç duyurusunda bulundu ve “Böyle olmasını istemezdim” mesajı paylaştı.

Tuğçe Tayfur, babasına sosyal medya üzerinden cevap vererek “Tayfur soyismini bana leylekler vermedi. İsim hakkı talep etmişsiniz. Ben paranızın bittiğini bilseydim eşimle yardımcı olurdum size. Senin kızın mobbing yaşarken ben yanındaydım. Aile her şeydir, ben kızını koruyorum!” ifadelerini kullandı.

Muhammet Aydın da eşine destek vererek, “Tuğçe sahipsiz değil, kocası var. Senin kızını koruyup kolluyorum çünkü namusum olmuş. Elinizden geleni ardınıza koymayın!” şeklinde konuştu.

Sonrasında Tuğçe Tayfur Store mağazasından resmi bir açıklama yapıldı ve markanın tescilli olduğu belirtildi. Muhammet Aydın, eşinin yanında olduğunu ve hukuki süreci takip ettiklerini belirtti. Tuğçe Tayfur’un sözleri ve Mağazanın açıklamalarıyla ilgili detaylar için linklere tıklayabilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir