İş insanı ve eski basketbolcu Michael Jordan’ın (61) 1989–2006 yılları arasında Juanita Vanoy (65) ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu Marcus Jordan (33), 2019 yılında reality şov yıldızı Larsa Pippen (50) ile tanışmıştı. Larsa, 1997’de dünyaevine girdiği Scottie Pippen’den 2021’de boşanmasının ardından; 2022’de Marcus ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkilinin arasındaki yaş farkı, uzun süre magazin gündemine konu olmuştu.

Ünlü çiftin ilişkisinin başlamasından yaklaşık 6 ay sonra, Marcus’un babası Michael, oğlunun Larsa ile olan ilişkisini onaylamadığını belirtmişti. Larsa ve Marcus’ın ilişkisi Şubat 2024’te sona erdi. İlişkilerinin bitme sebebinin Michael Jordan’ın Larsa’yı onaylamaması ve bu durumun ilişkilerinde gerilime neden olması olduğu söylendi.

Ancak çift, ayrılıklarından kısa bir süre sonra tekrar bir araya geldi ve Sevgililer Günü’nde birlikte görüntülendi. Ancak bu ikinci şansları da uzun sürmedi ve bir ay sonra tekrar ayrıldılar.

Marcus Jordan, geçtiğimiz günlerde Instagram sayfasından annesi Juanita, oyuncu Kevin Hart, rapçi Gunna ve diğer arkadaşlarıyla birlikte çekilen karelerini paylaştı.

Bir takipçisinin Larsa Pippen’le barışmasını önerdiğinde ise Marcus Jordan “Ben böyle iyiyim…” şeklinde yanıt verdi.

Yukarıda verilen metin, Jordan ve Pippen ailesinin ilişkileri ve ayrılıkları hakkında detaylı bilgi vermektedir. Marcus Jordan’ın Instagram paylaşımları ve takipçilerle olan etkileşimleri de metinde yer almaktadır.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir