Türk müziğinin ve sinemanın efsane ismi Emel Sayın, geçtiğimiz akşam Çeşme Açıkhava’da unutulmaz bir performans sergiledi. Turuncu taşlarla süslü şık elbisesiyle dikkat çeken sanatçı, konserin başında duygusal anlar yaşadı. Sahnedeki 5 bin kişilik izleyici kitlesi tarafından dakikalarca alkışlanan Sayın, “Çok heyecanlıyım, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

Emel Sayın, başrolünde yer aldığı filmlerin unutulmaz müzikleriyle dolu repertuarıyla dinleyicilere nostaljik bir gece yaşattı. Yeşilçam filmlerinde seslendirdiği şarkıları görüntüler eşliğinde seslendiren sanatçı, izleyicilerini geçmişe götürdü. Emel Sayın, 27 Eylül’de İzmir ve 30 Eylül’de Harbiye Açıkhava’da hayranlarıyla buluşacak.

Öte yandan, Emel Sayın sosyal medyada nostaljik bir paylaşımda bulunarak “Meğer ne güzelmişim” notuyla takipçilerini duygulandırdı. Sanatçının paylaşımı, hayranlarını yıllar öncesine götürerek duygusal yorumlara sebep oldu. Emel Sayın’ın unutulmaz sesi ve sahne performansı, sevenleri için her zaman özel bir yere sahip olmaya devam ediyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir