Eddie Redmayne’in başrolünde yer aldığı The Day of the Jackal adlı dizinin modern bir uyarlaması, yıldıza büyük bir servet kazandıracak. Yıldız oyuncu, bölüm başına 1 milyon sterlin (45 milyon TL) alacak. Toplamda 10 milyon sterlinlik ödeme garantisiyle bu projeye imza atan Redmayne, Jackal rolüyle büyük ses getirecek.

Dizinin bütçesi tam 100 milyon sterlin ve çekimleri Londra, Budapeşte ve Hırvatistan’da gerçekleştirildi. İngiliz dizileri arasında en yüksek ücretle başrol oyuncusuna verilen bu rakam, dikkat çekici bir rekoru beraberinde getiriyor.

Dizide, suikastçı Jackal ile onu yakalamaya çalışan ajan Biance arasındaki Avrupa’daki kedi-fare kovalamacası konu alınıyor. İlk filmin 1973 yapımı versiyonunda Edward Fox’un yer aldığı bu hikaye, dizide modern bir şekilde ele alınıyor.

Captain Marvel oyuncusu Lashana Lynch’in de yer aldığı 10 bölümlük yapım, Sky TV’nin en pahalı dizisi olma özelliğini taşıyor. Universal International Studios’un Carnival Films tarafından yapılan dizi, büyük bir heyecanla bekleniyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir