Ece Erken, üçüncü evliliğini 2021 yılında avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yapmıştı. Ancak Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Bakırköy’deki restoranında silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmişti. Bu acı olaydan sonra Erken, eşinin ailesiyle zor günler geçirmişti.

Son zamanlarda tatil yaparken çektiği bir pozunu sosyal medyada paylaşan Erken, “Bak Mathilda ‘insan umursamadığı her şeyin galibidir’ notuyla paylaştı. Ancak bir takipçi, eşinin ölümü üzerinden sert bir yorum yaparak, “Erkek rahmete gittikten sonra mı?” dedi.

Ece Erken ise bu yoruma sessiz kalmayarak, “3 yıl oldu eşimi kaybedeli. Bırakın artık lütfen. Acımı yaşadım yaşayacağım kadar. Belki hala yaşıyorumdur. Yazmanın size ne yararı var?” şeklinde cevap verdi. Bu olay, Erken’in yaşadığı acıya dikkat çekti.

Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile evlilik yıl dönümünü sosyal medya üzerinden paylaşarak anmıştı. Bu paylaşım, takipçileri tarafından duygusal bir şekilde karşılandı. Aynı zamanda, Erken, eşinin ölüm yıl dönümünde de duygusal bir paylaşım yaparak anısını yaşatmıştı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir