Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal, 2014 yılında evlenmiş ve Temmuz 2018’de ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim’i kucağına almıştı. Çift, mutlu evliliklerinin ardından İzmir’den İstanbul’a taşınmış, sonrasında ise Urla’ya yerleşmişlerdi.

Geçtiğimiz günlerde 10’uncu evlilik yıldönümlerini kutlayan Rutkay ve Kamal, Instagram üzerinden romantik paylaşımlarda bulundular. Rutkay, “Enfes günlerin enfes insanları vardır” notuyla eşiyle çekilen fotoğrafları paylaşarak kutlama yaptı.

Kamal da sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaparak, “10 yıl olmuş canım Doğa. Ne çok şey aynı, ne çok şey değişmiş. Bir birlikteliğin devam edebilmesi demek, aynı kalanlar için şükür, değişenler için teşekkür sahibi olabilmek demek zaten” ifadelerini kullandı.

Ünlü çiftin paylaşımları binlerce beğeni aldı ve takipçilerinden olumlu yorumlar aldı. “Maşallah size”, “Çünkü harika insanları hep birbirini bulur” ve “Hep birlikte olacağınız sevgi dolu yıllara” gibi yorumlar yapıldı.

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal’ın 10’uncu evlilik yıl dönümlerini kutladıkları bu özel günlerinde mutlulukları gözlerinden okunuyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir