Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, TÜRK Hava Yolları’nın (THY) Bodrum-İstanbul seferini yapan uçağında kedisi için kendisini uyaran kabin memuruna saldırmış ve bu olay sonrasında kabin memurları uçağın İstanbul Havalimanı’na inişinin ardından Dilan Çıtak Tatlıses’ten şikayetçi olmuştu.

THY tarafından kara listeye alınan Tatlıses, sosyal medya hesabından açıklama yaparak olayın detaylarını paylaştı. Kedisiyle uçakta çektiği fotoğrafı paylaşan Tatlıses, uçakta yaşanan olayların nasıl geliştiğini anlattı. Kedisi için endişe duyduğunu belirten Tatlıses, kabin memurunun kendisine sert bir şekilde uyarıda bulunduğunu ve kediyi zorla pusete sokmaya çalıştığını ifade etti.

Kabin memurunun tavırlarından rahatsız olduğunu belirten Çıtak Tatlıses, kendisine yapılan haksız muameleye karşı verdiği tepkinin olayın son dakikasında yaşandığını ve manipülasyona uğradığını belirtti. Ayrıca, hayvanlar dilsiz varlıklar olduğunu ve kedisi için yapılan haksızlığın kendisini derinden etkilediğini vurguladı.

Olayın detaylarına ilişkin daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir