İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından babasının düğününde nikah şahitliğini yaptığı kızını takipten çıkardığı ve birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildiği iddialarına karşı çıkarak şiddet ve baskı konusunda sessiz kalmayacağını belirtti. Çıtak, yaşadığı süreci anlatırken gözyaşlarına boğulmuş ve yaşadığı zorluklardan bahsetmişti.

Ünlü isim, bu polemiğin ardından kardeşi İdo Tatlıses ile de sosyal medyada takipleşmeyi karşılıklı olarak bırakmıştı.

Dilan Çıtak’ın yaşadığı zorlukları anlattığı röportajda, “Çıtak soyadımı göğsümü gere gere kullanmaya devam edeceğim. Çünkü ben Çıtak olarak doğdum. Ben kimsenin soyadını almadım. Bana aldırdılar. Kendisi ‘Dilan Çıtak benim kızımdır’ diye sosyal medyada duyuru yaptığında yardımcıları yanına çağırıp ‘Soyadını alacaksın. İbrahim Tatlıses’in kızı olmanın bir takım kuralları var’ dedi.” şeklinde konuşmuştu.

Babası İbrahim Tatlıses ise kızının iddialarına cevap vererek, “Ben ömrü hayatımda bu kadar rahat ve saygısızca yalan söyleyen birini görmedim çünkü benim hiçbir çocuğum böyle bir yalan söylemez.” şeklinde konuşmuştu. Tatlıses, evinde yaşanan bazı olayları da açıklamış ve kızının soyadını değiştirmesine tepki göstermişti.

Dilan Çıtak, bu tartışmaların ardından ‘Tatlıses’ soyadını sosyal medya hesabından kaldırmıştı. Bu gelişmelerin yanı sıra, çeşitli ünlülerin yaşadığı olaylar ve gelişmeler de magazin dünyasında gündem oluşturmaya devam etmektedir.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir