1995 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Demet Şener, milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile 2005 yılında evlenmiş ve İrem ile Ömer adında iki çocukları olmuştu. Ancak 2018 yılında boşanmışlardı.

Şu anda Tolga Arman ile ilişki yaşayan Demet Şener, son zamanlarda katıldığı bir etkinlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yaz mevsiminden bahseden Şener, ailesiyle geçirdiği hareketli bir dönemden bahsetti. Çocukları hakkında konuşan Şener, kızı İrem’in naif ve zarif, oğlu Ömer’in ise basketbola olan ilgisinden bahsetti.

Paris’te ailesiyle geçirdikleri kısa bir tatilden de bahseden Şener, genetik faktörlerin yaşına rağmen genç görünmesinin sebebini sorduğu insanlara, kendini sevmek, disiplin ve istikrarın önemli olduğunu söyledi.

Üçüncü kez evlenme fikrine gelince, Şener, ayrı evlerinde yaşadıklarını ve çocuklarının düzenini bozmak istemediklerini belirtti. Şu anda sevgilisiyle mutlu olduklarını ve sevgilerinin tadını çıkardıklarını ifade etti.

Bu içerik, Demet Şener’in yeni hayatı ve ailesiyle olan ilişkisi hakkında bilgi vermektedir. Yeniden başlayan aşkı ve aile bağlarını güçlendirmesi, Şener’in hayatında pozitif bir değişimi temsil etmektedir.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir