1995 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Demet Şener, katıldığı pırlanta mağazasının açılışında bir basın mensubunun yönelttiği soruya cevap verdi. Şener, “İlk pırlanta yüzüğünüzü aldığınızda neler hissettiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi: “İlk pırlanta yüzüğümü kendime aldım. O zamanlar çok gençtim, hatta annemle gitmiştik. Kendime küçük de olsa kolye ve yüzük almayı seviyordum. Hala onları saklıyorum, kızım için. Onları kızıma vermek benim için büyük bir zevk olacak.”

Nilüfer Kurt ise yeni bir dizi projesine başlayacağını açıkladı. Yapımcının isteğiyle köle bir karakteri canlandıracağını belirten Kurt, bu rol için çok heyecanlı olduğunu belirtti.

Etkinliğe kızı Keira ile katılan Nilüfer Kurt, kızının modellik deneyiminden gururla bahsetti. Kendisi çok başarılı bir öğrenci olan Keira ile ilk modellik deneyimini yaşadıklarını belirten Kurt, kızıyla gurur duyduğunu ifade etti.

Demet Şener ile eski eşi İbrahim Kutluay’ın yıllar sonra aynı karede oldukları haberi de basında yer aldı. İkilinin İrem adını verdikleri kızlarının liseden mezun olmasının ardından mezuniyet töreninde bir araya gelmeleri kameralara yansıdı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir