Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarda çocuklarının Burak Özçivit’e olan benzerliğiyle dikkat çekti. Takipçileri, çocukların babalarına olan benzerliğini fark ederek beğeni yağmuruna tuttu. Evcen’in paylaştığı pozlar, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü ve “Çocuklar babalarına çok benziyor” yorumları yapıldı.

Fahriye Evcen’in paylaştığı fotoğraflar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Çocuklarının Burak Özçivit’e olan benzerliği, takipçileri tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Evcen’in mutlu aile pozu, hayranları tarafından çok sevildi ve çocukların babalarına olan benzerliği konuşulmaya başlandı.

Evcen ve Özçivit çifti, sosyal medya hesapları aracılığıyla sık sık aile fotoğrafları paylaşıyor ve takipçileriyle mutluluklarını paylaşıyorlar. Çocuklarıyla birlikte çektirdikleri fotoğraflar, genellikle büyük ilgi görüyor ve takipçilerinden olumlu geri dönüşler alıyorlar. Evcen ve Özçivit, aileleriyle birlikte geçirdikleri zamanları sık sık paylaşarak hayranlarıyla duygusal anlarını paylaşıyorlar.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir