Ceren Karakoç, Kızılcık Şerbeti’nde hayat verdiği Nursema karakteriyle büyük bir başarı elde etti. Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda ‘aldatma’ itirafında bulundu. Sunucunun ‘Halen daha utanarak anlattığın bir ergenlik anın var mıdır?’ sorusuna ise oldukça şaşırtıcı bir yanıt verdi.

Ünlü oyuncu, “Şöyle bir sevgili anım var. Benim bir sevgilim vardı. Aramız çok da iyi gitmiyordu. İşte o sevgilim varken başka bir sevgilim oldu. Aynı anda oldu. O akşam ikisinin de radyo programına katılıp, bana şarkı armağan edesi tuttu. O dönemlerde çok vardı. İşte atıyorum Burak’tan canı sevgilisine falan… Direkt Ceren Yalazoğlu’na deyince sonra bu durum ortaya çıktı. Evet, çok utanırım bundan… Çocuktan ayrılsana diğeriyIe beraber olacaksan.” şeklinde konuştu.

Çiftte Kumrular

Ceren Karakoç ve eşi Osman Karakoç, Çeşme’de bir plajda görüntülendi. Alaçatı’da bulunan bir beach’e giden çift, denize girerken aşk dolu halleriyle dikkat çekti. Suda ilerlerken eşine sarılan ve öpen Ceren, baş başa geçirdikleri zamanın tadını çıkardı. Her ikisi de güneş gözlüğüyle suya giren çift, İstanbul’daki dizi çekimleri öncesi dinlenip enerji depoladı.

Tadını Çıkardılar

Ceren ve Osman Karakoç, plajda keyifli bir gün geçirdiler. Eşine sımsıkı sarılan ve öpücükler yağdıran Ceren, güneşin tadını çıkardı. İstanbul’da yoğun bir tempoda çalışan çift, tatilin keyfini doyasıya çıkardılar.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir