Cengiz Kurtoğlu, Türk arabesk müziğinin başarılı isimlerinden biridir. Birçok hit parçaya imza atmış olan sanatçı, sosyal medyada yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Köyüne geri döndüğünü belirten Kurtoğlu, “Bu benim el yazım. Bundan sonra ne düşmanım olsun, ne de dostum. C.K.” yazılı bir fotoğraf paylaştı. Ancak kısa bir süre sonra bu paylaşımı silmesi dikkat çekti.

Cengiz Kurtoğlu, Fadime Kurtoğlu ile evlidir ve üç çocukları vardır. Arhavi’de doğan sanatçı, geçmişe dair duygusal paylaşımlar yapmayı sevmektedir. Bir paylaşımında “Arhavim baba ocağım” ifadelerini kullanmıştı.

Aynı zamanda bir down sendromlu hayranının hayalini gerçekleştiren Kurtoğlu, hayatını dolu dolu yaşamaya çalıştığını belirtmiştir. Ancak hayatının filminin çekilmesini istemediğini ve kimseye rol vermek istemediğini söylemiştir.

Cengiz Kurtoğlu’nun müzikal başarılarına destek veren oğlu Aydın Kurtoğlu da müzikle uğraşmaktadır. Babasının veliahtı olmadığını belirten Aydın Kurtoğlu’nu desteklediğini açıklamıştır.

Sanatçı, hayranlarıyla olan iletişimini önemseyen ve duygusal paylaşımlarıyla dikkat çeken bir isimdir. Her daim samimi ve içten paylaşımlarıyla sevenlerinin kalbini kazanmaya devam etmektedir.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir