Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz, “Baht Oyunu” dizisinde partner olan ve zaman içinde arkadaşlıkları aşka dönüşen bir çift olarak dikkat çekiyordu. Ancak ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift, sürpriz bir şekilde ayrıldı. Bir buçuk yıllık ayrılığın ardından geçtiğimiz aylarda barıştıklarını duyuran ikili, hayranlarını sevindirdi.

Aytaç Şaşmaz’ın 26. doğum günü, Cemre Baysel’in yaptığı “Asıl sen iyi ki varsın” yorumuyla sosyal medyada dikkat çekti. Bu barışma haberiyle birlikte çift, tekrar bir araya gelmiş gibi görünüyordu.

Cemre Baysel, son zamanlarda Instagram’da cesur pozlarıyla dikkat çekiyor. Özellikle beyaz saten elbisesiyle çektiği derin göğüs dekolteli fotoğraflar, hayranlarından büyük beğeni aldı. Sevenlerinden gelen yorumlar arasında “Bu nasıl bir güzellik?”, “Aytaç görmesin”, “Çok doğal bir güzellik” gibi ifadeler yer alıyor.

Özel hayatları ve ilişkileriyle sık sık gündeme gelen Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz, ayrılıklarının kısa sürdüğünü gösteren bir görüntü vererek tekrar bir arada olduklarını hayranlarına gösterdiler.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir