Ünlü oyuncu Cansel Elçin (50), meslektaşı Zeynep Tuğçe Bayat (34) ile 2020 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürüyor. Nişantaşı’nda market alışverişi yaparken görüntülenen Elçin, “Beni en doğal halimle yakaladınız” dedi. Evde eşiyle işleri ‘kadın-erkek’ diye ayırmadıklarını ve yemekleri kendisinin yaptığını belirtti.

Babasının terzi olmasından dolayı dikiş konusunda bilgili olduğunu söyleyen Elçin, eşine ev işlerinde yardım ettiğini ve kıyafetlerden anladığını dile getirdi. “Kadın mutfakta, erkek işte” durumunun artık değiştiğini ve herkesin yemek yapmayı öğrendikten sonra uygulayabileceğini ifade etti.

Oyuncu, setlerde başrol oyuncular ile set işçileri arasındaki kazanç uçurumu hakkında ise “Kimin ne kadar kazandığıyla ilgilenmiyorum. Kendi kazancımla da insanlar ilgilenmiyor. Ben yeter ki oyun oynayayım, geri kalanı önemli değil” şeklinde konuştu.

Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat, Göcek’te romantik bir tatil yaparken görüntülendi. Ege’nin serin sularında yüzdükten sonra kano keyfi yapan çiftin mutlu evliliklerinin sırrını paylaşmadıkları bir röportajları da bulunuyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir