Çağla Şıkel, Çeşme’de tatilin keyfini çıkardıktan sonra İstanbul’a geri döndü. Nişantaşı’nda objektiflere yakalanan Şıkel, yaz kombiniyle dikkatleri üzerine çekti.

Yeni sezona başladığını belirten sunucu, yazın çalışmayı tercih etmediğini ancak güzel bir projede yer aldıklarını söyledi. Konuk bulma konusunda zorluk çektiklerini dile getiren Şıkel, izleyicilerin desteklerinden memnun olduklarını ifade etti.

Buz dolu fıçıya giren Şıkel, bu deneyimin sağlıklı ve vücuda faydalı olduğunu söyledi. “Başlatmış olmak önemli değil, yeter ki insanlara sağlık adına bir şeye teşvik etmiş olayım. Yaz-kış devam ben artık” diyen Şıkel, bu tür deneyimlerin kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Karanlık bir kulübede 11 saat kalan Şıkel, bu deneyimin kendisine çok şey kattığını söyledi. Eleştirilere her zaman açık olduğunu ifade eden sunucu, yeni şeyler deneyimlemeye ve kendini keşfetmeye devam edeceğini belirtti.

Nail Gönenli ile barıştığı yönündeki haberlere yanıt veren Şıkel, arkadaş olarak iyi geçindiklerini ve birbirlerini incitmeden ayrıldıklarını belirtti. “Arkadaş olmayı başarabiliyoruz. Böyle bir insanı kaybetmek istemezdim” diyen Şıkel, ilişkileri hakkındaki spekülasyonlara açıklık getirdi.

Çağla Şıkel’in yaşadığı deneyimler ve ilişkileri hakkındaki açıklamaları, sosyal medyada ve medyada geniş yankı buldu.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir