Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 2008 yılında evlendiler ve Kuzey ve Uzay adında iki çocukları oldu. Ancak 2015 yılında boşanma kararı aldılar.

Yıllar sonra Çağla Şıkel, avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye başladı ve mutlu bir birliktelikleri devam etti. Ancak 2023 yılının sonlarında ayrıldılar. Şıkel, ayrılık kararını “ortak aldığımız bir karardı, öyle gerekti” diyerek açıkladı.

Mart ayında Çağla Şıkel’in ablası Berna Şıkel’in düğününde bir araya gelen eski aşıklar, nikah şahitliği yaparak herkesi şaşırttılar. Nail Gönenli, ilişkilerinin bittiğini ve Şıkel’in kendisi için hâlâ kıymetli olduğunu belirtirken, tekrar bir araya gelme ihtimaline de değindi.

Ancak geçen aralık ayında Çağla Şıkel ve Nail Gönenli ayrıldı. Ancak aylar sonra tekrar bir araya geldiler. Çeşme’de bir eğlence mekânından çıkarken görüntülenen çift, tekrar birlikte olduklarını gösterdi.

Çağla Şıkel ve Nail Gönenli’nin ilişkileri hakkında merak edilenleri yanıtlamak için bir araya geldiler ve mutlu bir şekilde poz verdiler.İkili, aşklarını tekrar alevlendirmiş gibi görünüyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir