Kanal D’nin Yaz Sezonuna Damga Vuran Yeni Günlük Dizisi: Bizi Birleştiren Hayat

Kanal D, yaz sezonunda güçlü içerikleriyle dikkat çekiyor. Son olarak ‘Ayazın Sonu Güneş’ dizisiyle izleyicilerle buluşan kanal, yeni bir günlük diziyle ekranlara gelecek. ‘Bizi Birleştiren Hayat’ adlı dizi, sırlarla dolu bir hikayeyi izleyicilere sunacak. Başrollerde Nilgün Kasapbaşoğlu ve Kayra Zabcı’nın yer aldığı dizinin yapımını Royal Pictures üstleniyor.

Senaryosunu Berrin Tezcan Dağçınar’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özdemir oturuyor. Hafta içi her gün yayınlanacak olan dizi, soylu bir aileden gelen Münevver Hanım’ın hikayesini konu alıyor. Münevver Hanım, emektar hizmetçisi Suzan ile birlikte gösterişli konağında yaşamaktadır. Bir gece konağın kapısına bırakılan küçük kız çocuğu, sonrasında herkesin hayatını değiştirecek olayları başlatacaktır.

Kanal D’nin yeni günlük dizisi ‘Bizi Birleştiren Hayat’, izleyicilere duygusal ve sürükleyici bir hikaye sunmaya hazırlanıyor. Yayınlanan fragmanlar ve tanıtımlar, dizinin merakla beklenen bir yapım olduğunu gösteriyor. Siz de bu heyecan verici diziyi kaçırmamak için ekran başına geçmeyi unutmayın.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir