Bu hafta sonu MovieSmart Türk ekranlarında sinemaseverleri bekleyen iki film var. İlk olarak, Aşk Sana Benzer adlı romantik dram filmi izleyicilerle buluşacak. Film, Ege’nin sıcacık atmosferinde geçen ve Ege türküleri tadındaki bir aşk hikayesini konu alıyor. Deniz ve Ali’nin yaşadığı büyük aşk, samimi duyguları izleyicilere aktarıyor. Kadroda Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Selim Bayraktar, Yavuz Bingöl gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Aşk Sana Benzer, 14 Eylül Cumartesi 21.40’ta MovieSmart Türk’te yayınlanacak.

Diğer bir film ise Mutlu Aile Defteri. Bu komedi filmi, Yönetmen Nihat Durak tarafından yönetilirken senaryo Ali Demirel ve Volkan Sümbül’e ait. Film, Emekli Albay Yıldırım Taşyumruk’un çatıdan düşerek hastaneye kaldırılmasıyla başlıyor. Çocukları babalarını mutlu etmek için bir araya geliyor ancak her biri hayata dair yalanlarla doludur. Tuncel Kurtiz, İlker Aksum, Binnur Kaya, Bülent Emin Parlak, Şebnem Bozoklu ve Büşra Pekin gibi usta oyuncuların rol aldığı film, 15 Eylül Pazar saat 20.00’de MovieSmart Türk ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Her iki film de MovieSmart Türk’te yayınlanacak ve aynı zamanda aboneler, bu filmleri istedikleri zaman D-Smart GO üzerinden de izleyebilecekler.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir