Çağla Şıkel ve Emre Altunkaya’nın Düğünü

Çağla Şıkel ve Emre Altunkaya, uzun süren bir ilişkilerini nikah masasına taşıyarak düğünlerini gerçekleştirdi. Cemiyet, sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim de bu özel günde yer aldı. Gecede Oğulcan Engin, İlayda Alişan, Ebru Gündeş, Murat Özdemir, Demet Akalın, Okan Kurt, Sergen Yalçın, Jose Mourinho, Hülya Avşar, Murat Boz, Oğuzhan Koç, Zuhal Topal, Hasan Can Kaya, Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı gibi ünlüler de bulunuyordu.

Çağla Şıkel’in giydiği Monique Lhuillier tasarımlı gelinliğin fiyatının 170 bin lira olduğu iddia edildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, düğün çıkışında kendisinden para isteyen çiçekçi çocuklara “No money” (Para yok) yanıtını verdi. Eşi Özdemir ile birlikte gelen Ebru Gündeş, “Acun’a mutluluklar dilerim, çok mutlu olur inşallah” dedi.

Çiftin düğünü gün boyunca sosyal medyada en çok konuşulanlar listesinde yer aldı. Nikah sonrası davetlilere Ilıcalı, “Bu akşamı A’dan Z’ye Çağla’yı mutlu etmek için yaptım. Çağla, ’10 kişilik yapalım’ dedi. Karşı taraftan talep gelmeyince insan daha yükselir ya, daha güzel olsun dedim” açıklamasını yaptı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir